Logo
  • thermobile logo

Nieuwe compact accusysteem van Stihl

Het STIHL COMPACT AccuSysteem is met vier krachtige machines en twee accu's de juiste keuze voor elke particulieren die in en rond het huis en de tuin willen werken.
 

Het STIHL COMPACT AccuSysteem

Heggenschaar, kantenmaaier, kettingzaag of bladblazer: elke machine geeft blijk van technologische vernieuwingen tot in de kleinste details. 90 jaar ervaring in ontwikkeling en gebruik garanderen u dat u rustig en ontspannen kunt werken.

Eén accu, één systeem, eenvoudig in gebruik.

Handige accu, krachtige lader, geschikt voor alle machines van het STIHL COMPACT AccuSysteem. Het hart van de nieuwe accu machines is compact, licht en veelzijdig en maakt het mogelijk om zonder gehoorbescherming te werken.

Ervaar rust bij het werken in de tuin.

Gesnoeide heggen, opgeruimde bladeren, gezaagd hout en gemaaide grasperken. Zo voelt u zich meer ontspannen dan ooit. De lichte, stille en krachtige accumachines volgen probleemloos de kleinste beweging van uw hand. Kracht en eenvoud, dat is Accu Power!

Stihl MSA 120

MSA 120 C-BQ

 

HSA 56

 

FSA 56

 

BGA 56

 

dit zijn de 4 soorten compact machines voor uw particulier gebruik. als u wilt zien hoe ze werken klik dan op de machine zelf om een filmpje ervan te bekijken.

 

 

 

          

15-09-20160 reacties
Reacties
  • Nog geen reactie geplaatst. Bent u de eerste?
Uw bericht wordt gecontroleerd door onze redactie. Wanneer het bericht niet voldoet aan normen en waarden kan het geweigerd worden.
Naam *:
E-mail *:
Bericht *:
Type over *:
code
 
Onze openingsuren zijn : ma t/m vr 8:00 - 17:00 uur, za 9:00 - 15:00 uur