Logo
  • Robomow
21-06-20180 reacties

Maak het jezelf makkelijk met de kantenmaaier van STIHL!

Heb je ook van die lastige hoekjes in de tuin waar je met de grasmaaier niet goed bij kan? Dan biedt de veelzijdige kantenmaaier van STIHL een uitkomst! Ze zijn er met accu, elektrisch en op benzine. ... »

Agenda

11-06-20180 reacties

Kom voor het perfecte vaderdag cadeau naar Mangnus!

Je vindt bij ons tal van producten waar vaders blij van worden! Denk bijvoorbeeld aan een handige schop of aan de Silky en Felco snoeizagen en -scharen. ... »
08-06-20180 reacties

Geef tuinmachines en -gereedschap een onderhoudsbeurt!

Goed gereedschap is het halve werk! Het is dan ook belangrijk om het materiaal goed te onderhouden. Na een onderhoudsbeurt werkt de machine of het gereedschap niet alleen fijner, het gaat ook nog eens veel langer mee!  Voor groot en klein onderhoud ben je bij Mangnus en Tuinmachines B. ... »
08-06-20180 reacties

Vakantiegeld nuttig besteden? Kom langs!

Extra genieten van je vrije tijd? Laat dan de machine of het gereedschap het werk doen en spendeer jouw vakantiegeld goed!  Bij Mangnus Park en Tuinmachines B. ... »
17-05-2018

De bosmaaier is enorm veelzijdig!

Van het trimmen en maaien van gazons en grasranden tot het verwijderen van hardnekkig onkruid en wild struikgewas. ... »
04-05-20180 reacties

Extra lang weekend, het moment voor de tuinklus!

Er staan weer een paar lange weekenden voor de deur i.v.m. Hemelvaartsdag en Pinksteren. Profiteer ervan en ga nu aan de slag in de tuin. ... »
19-04-20180 reacties

ANGELINE VEEL PLEZIER MET DE STIHL FELCO 2 SNOEISCHAAR!

Vandaag heeft Angeline haar prijs bij ons opgehaald. Angeline heeft met de like & winactie de STIHL Felco 2 snoeischaar gewonnen! Wij wensen haar veel snoeiplezier met deze super prijs :) Bent u zelf ook op zoek naar het juiste tuingereedschap? We adviseren u graag in onze showroom aan de Bronkhorststraat 14 in Steenbergen. ... »
10-04-20180 reacties

We hebben een winnaar!

Graag willen we alle deelnemers aan onze like & winactie voor de STIHL Felco 2 schoeischaar hartelijk bedanken voor deelname en alle leuke reacties!  Er kan er maar één de winnaar zijn en deze keer is dat Angeline de Schutter- van der Heijden!  Angeline zou je ons een mailtje willen sturen zodat we kunnen afspreken wanneer je de snoeischaar op komt halen? info@parkentuinmachines. ... »
05-04-20180 reacties

Voorjaarsactie wegens succes verlengd tot 30 april!

Profiteer van onze mooie aanbieding en ontvang nu maar liefst 15% korting op alle VIKING machines uit voorraad (m. ... »
27-03-20180 reacties

Like & win een Stihl Felco snoeischaar t.w.v. € 53,-!

Eindelijk lente! Tijd om uw tuin weer eens lekker onder handen te nemen. En daar helpen we je graag bij, daarom verloten wij onder de deelnemers deze professionele STIHL Felco 2 snoeischaar t. ... »
Onze openingsuren zijn : ma t/m vr 8:00 - 17:00 uur, za 9:00 - 15:00 uur