Logo
 • honda zitmaaiers
 • stiga zitmaaiers
  Stihl nieuw
  honda frees
  stiga zitmaaiers
 • Stihl nieuw
  verhuurmachines
  stiga
  honda zitmaaiers
 • stiga
  Stihl nieuw
  Stihl nieuw
  honda maaiers
 • verhuurmachines

Home

Welkom op de website van Mangnus Park en Tuin Machines B.V. in Steenbergen!

In onze showroom vindt u grote en kleine machines, gereedschappen, veiligheidskleding, onderdelen en nog veel meer. Bovendien beschikken wij over een onderhoudsafdeling, zodat wij u ook na aankoop de beste service kunnen bieden. 

Voor de beste resultaten is het belangrijk om uw materiaal goed te onderhouden. Zo levert u kwalitatief beter werk af en gaan uw machines langer mee. Mangnus Park en Tuin Machines B.V. voert groot en klein onderhoud uit aan tuinmachines en -gereedschap om al uw materialen in topconditie te houden. 

Wij beschikken hiervoor over een volledig uitgeruste werkplaats waar onze gediplomeerde monteurs voor u aan de slag gaan. Dit kan variĆ«ren van een slijpbeurt voor uw gereedschap tot onderhoud aan de motor van uw parkmachine. Wij beschikken over een groot aanbod aan onderdelen en kunnen vervangingen snel en effectief voor u uitvoeren. Bovendien zijn wij een van de weinige mechanisatiebedrijven in de regio die kooimaaiers kunnen slijpen. Kom langs voor een seizoensbeurt of voor reparatie en al uw tuinmachines kunnen er weer volop tegenaan! 

Wilt u langskomen voor onderhoud aan uw tuinmachines of heeft u nog vragen over onze service? Neem gerust contact op met Mangnus Park en Tuin Machines B.V.. Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0167-541102 of het contactformulier op deze website invullen. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons!

Lees meer over ons bedrijf en onze uitgebreide werkzaamheden op deze website. Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze medewerkers staan klaar om u verder te helpen.

Helaas moeten wij door de nieuwe coronamaatregelen onze winkel(showroom) sluiten t/m 2 maart. onze werkplaats is nog wel open voor reparaties. voor een afspraak of vragen mail of bel ons doormiddel van de onderstaande gegevens.

Contact

Mangnus Park en Tuin Machines B.V.
Bronkhorststraat 14 
4651 SZ Steenbergen

Telefoon: 0167-541102

Website: www.parkentuinmachines.nl

E-mail: info@parkentuinmachines.nl  

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 08.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 09.00 - 12.00 uur

Voor meer informatie over nieuwe park en tuin machines of onze service kunt u tevens contact met ons opnemen via het formulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons terug.

 

 

 

Track en Trace voor tuin en park machines

Zitmaaiers en robotmaaiers is vaak duur en diefstalgevoelig apparatuur. Daarnaast blijven ze meestal onbeheerd achter gelaten op een erf of in een stal. Hierdoor zijn de Tuin & Park machines erg geliefd bij dieven. Met behulp van een Regent Track en Trace module weet u altijd waar uw apparatuur is en kunt u het zeer eenvoudig weer terug vinden na diefstal.

Voor meer informatie of producten klik dan op de link hier onder:

https://www.trackentraceregent.nl/track-en-trace-producten/track-en-trace-park-en-tuin/


 

 • Massey Ferguson
  Viking
  Robomow
  Honda
Onze openingsuren zijn : ma t/m vr 8:00 - 17:00 uur, za 9:00 - 12:00 uur